Eveniment lansare "Liposuctia Laser GPS"

Dr. Radu Panturu, Medic Specialist Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva in cadrul Clinicii Medicale Eliade din Bucuresti, va prezinta,  in cele ce urmeaza o prezentare video liposuctia laser GPS in care va va vorbi despre cele mai importante aspecte ale acestei proceduri si va va raspunde la cele mai frecvente intrebari pe care le aveti referitoare la aceasta procedura.

Care sunt avantajele aparatului de liposuctie laser GPS ?

Dr. Panturu:   „Cu acest aparat reusim sa extragem grasimea atraumatic si cu o canula mult mai mica decat cea clasica.  In permanenta vedem pozitia canulei pe ecran in asa fel incat sa nu ajungem intr-o zona nedorita.

Cartografiem zona care urmeaza sa o tratam si apoi cand introducem canula prin piele in stratul de grasime, vizualizam pe ecran in permanenta pozitia canulei.

In momentul in care o retragem si o impingem, vedem exact ca suntem in limitele zonei pe care le-am trasat inainte de operatie, si astfel eliminam riscurile liposuctiei clasice care se face oarecum “in orb”. In primul rand, vorbim despre siguranta pacientului, care pentru mine este preocuparea cea mai importanta.

In cazul liposuctiei clasice, producem niste traumatisme la nivelul regiunii tratate si este posibil sa sangereze, creste riscul hemoragic. Prin intermediul aparatului de liposuctie laser GPS, minimizam riscul hemoragic si datorita faptului ca folosim o canula foarte mica dar si datorita avantajului utilizarii caldurii degajate de laser care cauterizeaza micile vase de sange de la nivelul zonelor tratate.

Ne bucuram astfel de o procedura mult mai sigura decat in cazul liposuctiei clasice!”

Care sunt avantajele estetice ale utilizarii acestui aparat?

Dr. Panturu: „In momentul in care am trasat harta zonei care urmeaza sa fie tratata, stim exact pozitia canulei in asa fel incat sa facem un tratament uniform.

Adica nu avem zone unde am topit mai multa grasime si zone din care nu am extras grasimea, in asa fel incat ne asiguram sa nu existe valuri, denivelari la nivelul pielii.

Pielea, in momentul in care extragem grasimea ramane laxa, ramane ca o punga pe care o golim, atarnand. Cu ajutorul laserului, pielea se contracta si se muleaza pe noua silueta creata in asa fel incat rezultatele estetice sunt mult mai multumitoare decat in cazul liposuctiei clasice.

Datorita faptului ca aceasta canula este subtire si atraumatica, intoarcerea la activitatea cotidiana se face mult mai repede decat in cazul liposuctiei clasice.

Asadar, putem face chiar o procedura in anestezie locala si a doua, a treia zi pacientul sa revina la programul cotidian obisnuit.”

Care sunt zonele de tratament pentru care se preteaza aparatul de liposuctie laser GPS?

Zone Tratament Liposuctia Laser GPS

Dr. Panturu: “ In primul rand, zona cea mai solicitata este abdomenul.

Putem efectua aceasta interventie si elimina grasimea excedentara de la nivelul abdomenului.

O alta zona solicitata este cea de la nivelul flancurilor, in talie, sau „aripioarele” cum se spune in limbaj popular. Putem scapa astfel de aripioare prin tratamentul cu aparatul de liposuctie laser prin GPS.

O alta zona solicitata este cea cervicala anterioara, asa numita “gusa„. Putem scapa de gusa, de barbia dubla prin o procedura in anestezie locala, cu recuperare rapida.”

Pentru ce alte zone se recomanda liposuctia laser GPS?

Zone tratament barbati liposuctia laser GPS

Dr. Panturu: „Alta zone de tratament ar fi bratele. Sunt persoane care au avut un exces grasos la nivelul bratelor.

Se poate extrage grasimea de la nivelul bratelor in asa fel incat pielea sa nu mai atarne si datorita efectului de contractie a pielii rezultata in urma caldurii degajate de laserul acestui aparat, pielea tratata se muleaza pe noul contur mai ferm al corpului.

Alte zone de interes pentru tratament ar fi coapsele interne, externe si sub fese. Putem modela fesele si creea acele „fese braziliene” care sunt foarte cautate la aceasta ora. Prin aceasta procedura se extrage grasimea din jurul feselor, practic la nivelul flancurilor si de sub fese si se poate reinjecta grasimea obtinuta astfel la nivelul feselor, marind proiectia acestora si creeand un contur mult mai armonios.

O alta indicatie a acestui aparat este ginecomastia, tratamentul sanilor barbatesti, care este o afectiune aparuta din ce in ce mai des in randul populatiei masculine datorita inactivitatii, sau a alimentatiei defectuoase.”

Care sunt pasii urmatori pentru persoanele interesate de acest tratament?

Daca va confruntati si Dvs. cu o problema de ordin estetic referitoare la lipodistrofia abdominala sau a altor zone ale corpului, va asteptam sa stabiliti o consultatie la Dl. Dr. Radu Panturu pentru a clarifica si restul detaliilor referitoare la aceasta procedura, care nu au fost atinse in aceasta prezentare video liposuctia laser GPS si pentru a stabili daca aceasta procedura este solutia potrivita si in cazul Dvs.

2 Comentarii

 • Vasilica
  Postat 07/02/2017 1:42 pm 0Likes

  Bună ziua! Vreau sa va întreb cit costa o liposuctie abdominala? Și unde ar trebui sa ma prezint momentan sunt în Germania..mulțumesc

  • DrPanturu
   Postat 11/02/2017 7:55 pm 0Likes

   Preturile liposuctiei laser le gasiti pe pagina de preturi https://www.drpanturu.ro/preturi-servicii-chirurgicale-si-non-chirurgicale/
   In functie de numarul zonelor tratate vi se va stabili un pret personalizat, cel mai bine este sa ma contactati telefonic la + 40 773 391 085 pentru mai multe detalii
   Adresa clinicii Eliade unde se face procedura este Bulevardul Mircea Eliade 36, Sect 1, Bucuresti
   Dr. Panturu

Lasa un comentariu

Call Now Button