În cele mai multe cazuri, operația de micșorare a sânilor pierde teren când vine vorba de operațiile estetice ales bustului. Subiectul principal este, evident, operația de augmentare mamară, la care apelează doamnele și domnișoarele aflate în eterna căutare a unui bust mai generos.

Cu toate acestea, operația de micșorare a sânilor ar trebuie să aibă un loc cel puțin de egalitate cu omoloaga sa, mai ales că existe nenumărate femei care ar apela la ea într-o clipită.

Cum se poate acest lucru?

Dorința femeilor nu este întotdeauna către un bust cât mai generos și către un decolteu cât mai bogat?

Ei bine, acest lucru nu este tocmai universal valabil!

 

Cine își dorește o operație de micșorare a sânilor?

Sânii unei femei sunt parte din silueta și feminitatea ei. De aceea, operația de mărire a sânilor a prins atât de multă popularitate: femeile aflate în cucerirea feminității lor au realizat că această piesă de puzzle este foarte importantă.

Cu toate acestea, sânii mari sunt uneori mai mult decât o problemă psihologică. Ei devin, în timp, o adevărată problemă fiziologică.

Există femei, de exemplu, care vor să ducă un stil de viață activ, iar decolteul mult prea generos este mai mult o piedică, decât un element al feminității. Este cazul deja celebru al sportivei Simona Halep, care în 2009, la vârsta de 18 ani, a luat decizia să apeleze la operația de micșorare a sânilor, pentru a continua să practice tenisul la cel mai înalt vârf al performanței.

Așadar, femeile dinamice și sportive sunt cele care apelează cel mai des la această intervenție chirurgicală estetică, în mare parte din rațiuni de dinamică: încurcă mișcarea naturală a corpului și creează dureri puternice de spate.

 

Ați luat decizia de a vă micșora sânii?

Dacă sunteți în postura în care sânii vă incomodează enorm la practicarea sporturilor sau, pur și simplu, în viața de zi cu zi, atunci este momentul să vă gândiți la o operație de micșorarea a lor.

Desigur, înainte de a lua 100% această decizie, vă veți gândi probabil la urmările unei astfel de soluții. Adică vă veți gândi, implicit, la ce vor zice cei dragi, cum veți fi văzută la locul de muncă și dacă se va schimba atitudinea celor din jurul vostru.

Aceste gânduri sunt perfect normale, însă vă propun să vă gândiți la următoarele: pentru cine faceți această operație estetică?

 • Dacă o faceți din alte rațiuni decât cele personale, atunci trebuie să puneți în balanță cât de mult contează, în primul rând, pentru voi, această decizie.
 • Dacă o faceți 100% pentru că doriți acest lucru, atunci absolut nimeni nu vă poate sta în cale, pentru că este vorba despre viața și corpul vostru.

După ce ați trecut cu brio de această etapă psihologică, atunci este momentul să stabilim o primă consultație! Veți găsi în website-ul meu, pe pagina destinată operației de micșorare a sânilor, toate datele necesare pentru a mă contacta, precum și răspunsul la întrebarea „Cât costă o operație de micșorare a sânilor?”.

Ulterior, după prima consultație vom pune la cale un plan care să vă surâdă și care să vă ofere, din plin, forma feminină pe care o doriți.

2 Comentarii

 • Dany
  Postat 26/06/2017 7:12 pm 0Likes

  Cum as putea sa iau legatura cu dvoastra? 00393209391491 mar interesa sa vorbesc cu dvoastra

  • DrPanturu
   Postat 01/12/2017 12:25 pm 0Likes

   Buna ziua,

   Va multumim pentru interesul acordat serviciilor noastre.

   Aveti posibilitatea sa veniti la o consultatie la clinica din Bucuresti?
   Pentru detalii puteti suna la +40773391085 sau prin email la drpanturu@gmail.com

Lasa un comentariu

Call Now Button