Înainte de a vorbi despre liposucție, să vorbim mai întâi despre voi. De-a lungul vieții, stilul de viață, cel sportiv și cel alimentar nu sunt întotdeauna în armonie deplină. Fie datorită unui job stresant care nu vă oferă posibilitatea să mănânci la intervale regulate sau să faceți sport așa cum v-ați dori, fie sezonului nu foarte prietenos, plin de tentații, realizați uneori că nu sunteți exact în forma pe care v-ați dori-o.

De multe ori, cea mai mare greșeală este să începeți să vă abțineți de la mâncare pentru o perioadă de timp sau să vă schimbați complet stilul de alimentație. Este o decizie neinspirată, deoarece vă dezechilibrează metabolismul și modalitatea organismului de a asimila cum trebuie hrana pe care i-o oferiți.

Orice nutriționist vă va spune că modul de alimentație trebuie să fie unitar, bazat pe alimentele specifice fiecărui sezon în parte. Organismul nu trebuie șicanat cu zeci de diete și abțineri de la anumite feluri de mâncare, pentru ca ulterior obiceiurile nesănătoase să reintre în viața de zi cu zi. De aceea, adoptați un stil sănătos de alimentație, nu cadeți în nicio extremă alimentară, și asigurați-vă de un stil de viață dinamic.

Cu toate acestea, dacă simțiți că ceva nu se potrivește la modul în care arătați și aveți zone „încăpățânate” care nu vor să se lase tonifiate, atunci există soluția operației de liposucție, așa cum este exemplificată pe acest site.

 

Operația de liposucție – de la teorie la practică

Liposucția este o operație acoperită de multe mituri, iar unul dintre cele mai cunoscute este cel că vă „slăbește” instant. Evident, în teorie, operația de liposucție, așa cum îi spune chiar numele, va îndepărta grăsimea din zonele nedorite, contribuind la un corp așa cum vi-l doriți.

Cu toate acestea, liposucția nu este o baghetă magică, pentru că trebuie să aveți așteptări realiste de la aceasta. Acest lucru înseamnă că trebuie să aveți o greutate stabilă în momentul în care optați pentru o operație de liposucție și că vă puteți aștepta la o pierdere de maxim 10 kg în greutate.

În orice caz, pierderea în greutate nu este obiectivul unei astfel de intervenții, ci tonifierea unor zone care au mereu de suferit, precum partea abdominală, fesieră sau zona coapselor, de unde grăsimea este greu de înlăturat.

 

Care sunt tipurile de liposucție și ce să alegeți?

Pe acest site, puteți citi despre tipurile de liposucție înainte de a veni la cabinet pentru o consultație. Este bine să știți la ce să vă așteptați, iar eu vă voi oferi toate detaliile adiționale referitoare la fiecare tip de intervenție în parte și vă voi răspunde la orice întrebare.

Să vorbim puțin, însă, despre tipurile de liposucție și ce implică ele. În funcție de tehnologia pe care o avem la dispoziție și de zona corpului vostru pe care vom interveni, aveți de ales între următoarele soluții:

  • Liposucția tumescentă – care se bazează, pe scurt, pe un amestec care se introduce injectat în zona dorită și care are rolul de a pregăti grăsimea pentru a fi evacuată. Este introdus un tub foarte mic sub piele și grăsimea este extrasă împreună cu fluidele injectate.
  • Liposucția laser – este o formă modernă și ghidată de eliminare a grăsimii, deoarece folosim un tub subțire conectat la un GPS, care îmi permite să topesc grăsimea cu laserul din vârful său. Grăsimea este ulterior evacuată exact din zonele în care a fost topită
  • VaserLipo – se bazează pe aspirația grăsimii emulsificate în urma acționării cu un dispozitiv cu ultrasunete, care dislocă țesutul adipos
  • PowerLipo – față de cele cu laser sau ultrasunete, această metodă se bazează pe vibrații care dislocă țesutul adipos și permite eliminarea sa din zonele ceva mai sensibile, precum brațele sau gleznele

 

După ce citiți detaliile de mai sus, precum și restul informațiilor de pe pagina dedicată operației de liposucție, vom lua împreună decizia privind cea mai bună metodă de liposucție în cazul vostru. În plus, vom determina dacă grăsimea odată înlăturată o putem folosi în alte zone ale corpului vostru, în cazul în care vă doriți și voi asta.

De exemplu, liposucția este de multe ori o procedură complementară abdominoplastiei, liftingului de sâni, liftingului facial, pentru mărirea sânilor și feselor, precum și pentru nenumărate proceduri în care e nevoie de un transfer minor de grăsime dintr-o zonă nedorită într-una dezirabilă.

Hai să discutăm despre operația de liposucție și despre modul în care vă poate schimba viața!

Lasa un comentariu

Call Now Button